Skip survey header

Chestionar online - Consiliul de Mediere

Scopul acestui chestionar este de a identifica nevoile de dezvoltare ale sectorului medierii în România. Astfel, prin intermediul chestionarului ne propunem să culegem o serie de informații cu privire la problemele existente în acest sector, la nevoile mediatorilor în ceea ce privește formarea continuă și eventuale soluții pentru dezvoltarea domeniului medierii.

Chestionarul cuprinde 22 de întrebări. Răspunsul la întrebările marcate cu asterisc (*) este obligatoriu pentru a putea finaliza și trimite formularul online.

Completarea chestionarului trebuie realizată până pe data de 20 noiembrie. Pentru lămuriri suplimentare ne puteți contacta prin e-mail. Persoanele de contact sunt: Dna. Daniela Trandafir (dana.trandafir@cmediere.ro) și Dna. Mihaela Aioanei (aioanei.mihaela@gmail.com).

Mulțumim!
2. Sunteți: *This question is required.
4. Pentru mediatori inactivi. Sunt mediator:
5. Care dintre următoarele categorii considerați că reprezintă, la acest moment, principalul canal de diseminare a informațiilor despre mediere în rândul potențialilor beneficiari de mediere? *This question is required.
6. Prin intermediul căror canale ajung cel mai des clienții să solicite servicii de mediere? Vă rugăm să ierarhizați următoarele categorii în funcție de importanță (ordonați categoriile în spațiul din drepta, în ordine descrescătoare, începând cu cea mai importantă). Trageți cu mouse-ul fiecare categorie din partea stângă în spațiul alocat din partea dreapta. *This question is required. Order the items from the following list. First select an item with the spacebar to show a menu of possible ranking positions. Next, click a ranking position to order it in the ranked list. Note the menu will display more ordering options as you add items to the ranked list.
8. Care considerați că sunt principalele probleme întâmpinate la nivelul profesiei dumneavoastră? (Puteți alege mai multe categorii) *This question is required.
10. În medie, câte ședințe de informare în mediere realizate de dumneavoastră se finalizează cu semnarea unui contract de mediere?
11. În medie, câte medieri realizați pe an calendaristic? (în baza unui contract de mediere) *This question is required.
12. În ce sector/domeniu sunt realizate aceste medieri? 
13. În medie, câte proceduri de mediere realizate de dumneavoastră s-au finalizat cu încheierea unui acord de mediere?
15. Câte proceduri de mediere realizate de dumneavoastră care nu s-au finalizat cu încheierea unui acord de mediere au ajuns în instanță?
16. Care este durata medie a unui proces de rezolvare a conflictului prin mediere? (de la semnarea contractului la încheierea procesului verbal de închidere a medierii) *This question is required.
17. Din experiența dumneavoastră, care dintre opțiunile de mai jos este mai aproape de realitate?  *This question is required.
18. La câte cursuri de pregătire profesională continuă in domeniul medierii ați participat de la autorizare? *This question is required.
19. Ce fel de cursuri ați dori să urmați în vederea dezvoltării profesionale? *This question is required.
20. În ce sector ați dori să vă profesionalizați? *This question is required.
21. Pe o scală de la 1 la 5, care este nivelul de utilitate pe care credeți că îl pot avea cursurile de formare IT pentru mediatori? (Unde 1 înseamnă "foarte utile", iar 5 înseamnă "deloc utile") *This question is required.
Survey Software powered by SurveyGizmo
Survey Software