Surveys should never ask for any sensitive or secure data. Do not provide passwords, credit card numbers, identification numbers, or other sensitive information. Report Abuse.
Skip survey header

Přihláška do inkubátoru

Přihlašte se do inkubátoru sociálních inovací!

Vážené kolegyně a kolegové,

moc nás těší váš zájem připojit se k nám do mentorského a vzdělávacího programu Inkubátor sociálních inovací. Vážíme si vaší ochoty investovat peníze a čas svůj i svých zaměstnanců do aktivit, které pomáhají lidem, zlepšují vaše okolí či společnost. Víme, že to děláte s dobrými úmysly, s obdivuhodným nasazením, někdy na úkor velkého stresu. Přáli bychom si, aby se vám za to dostávalo odpovídajícího společenského ocenění. Inkubátor sociálních inovací je jednou z aktivit, kterými bychom vás v tom chtěli podpořit. Jeho myšlenkou je uchopit jedno vaše téma, během jednoho měsíce koncentrovat síly, řízeně projít procesem navrhování služeb a dojít k návrhu služby, připravené k realizaci.

V průběhu aktivit v Inkubátoru si ozkoušíte a osvojíte designové myšlení - tedy techniku, pomocí které můžete v budoucnu zlepšovat jakékoliv další služby. Sestavili jsme jej společně s experty na navrhování služeb a přizpůsobili jej realitě českých knihoven.

Do tohoto běhu inkubátoru můžeme letos smysluplně zapojit pouze omezený počet řešitelských týmů. Může jít o týmy složené z pracovníků jedné knihovny, které jsou žádoucí v případě práce na inovaci stávající služby knihovny. Může jít o týmy lidí z různých knihoven, které mají zájem řešit stejná nebo podobná témata. Vítáme také týmy doplněné například o zástupce zřizovatele nebo jiného partnera. Týmy mohou doplnit i jednotlivci z jiných knihoven, kteři si chtějí "jen" projít návrhem služby.

Pokud svůj zájem projeví více účastníků, než je Inkubátor schopný pojmout, budeme muset vybírat. Při výběru se budeme orientovat podle toho, komu má Inkubátor největší šanci být k užitku. K tomu účelu jsme sestavili následující sadu otázek, jimiž bychom se chtěli dozvědět něco o vaší knihovně i motivaci. Z čeho budeme vybírat, určujete vy. Možná kolem sebe vnímáte témata a problémy, které chcete řešit. Možná provozujete službu, kterou chcete zlepšit. Nebo si chcete “jen” vyzkoušet designový a inovační proces a pomoci zlepšovat služby jiné knihovně.

Přihláška se dá vyplnit "od stolu", ale pokud k ní přizvete své kolegy z knihovny nebo lidi zvenku (vaše uživatele, partnery, zřizovatele, apod.), možná se dozvíte něco pro vás užitečného. Pokud byste narazili na cokoliv, co vám nebude jasné, jsme tu pro vás, ozvěte se nám.

Těšíme se na vaše odpovědi a na shledanou v inkubátoru.

Tomáš Štefek, Eliška Bartošová
Survey Software powered by SurveyGizmo
Survey Software