Skip survey header
Finnish

Organisaation digitaalisten valmiuksien kysely

Kuinka hyvin organisaatiosi pärjää digitalisoituvassa työympäristössä?
Työelämä on muuttunut. Se on arvaamattomampi, nopeasti muuttuva ja digitaalisesti johdettu.

Tämän kyselyn täyttäminen vie alle 10 minuuttia. Ole hyvä ja aloita alta.


Miten hyödyt tästä?
Täytettyäsi kyselyn saat raportin, joka vetää yhteen näkemyksesi organisaatiosi digitalisaatiosta ja antaa sinulle ideoita seuraavista toimenpiteistä.

Miksi sinun kannattaa osallistua?
Osallistumalla edistät kokonaiskuvaa siitä, miten organisaatiot sopeutuvat digitaaliseen työelämään läpi alojen ja maiden. Voit myös halutessasi saada oivaltavan ja kattavan raportin kyselyn tuloksista, joka on saatavissa kesällä 2019. Ennakkotilaa ilmainen kopiosi vertailutuloksista. tästä tai kyselyn lopuksi..

Mitä digitaaliset valmiudet ovat?
Organisaation kannalta digitaaliset valmiudet tarkoittavat valmiutta kohdata teknologisten harppausten muokkaama maailma, kykyä hyödyntää edut, joita digitaaliset muutokset voivat tarjota, ja henkilökuntaa, joka on valmis työskentelemään ympäristössä, joka muuttuu jatkuvasti.

Kiitos osallistumisesta. Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä: marketing@cut-e.com
.

Tietoa henkilökohtaisten tieotojesi käsittelystä ja tärkeistä oikeuksistasi tähän liittyen saat tutustumalla tietosuojaselosteestamme osoitteesta www.cut-e.com/privacy tai ottamalla yhteyttä gdpr@cut.e.com. Lisäksi,voit peruuttaa uutiskirjeemme ja/tai muun markkinointimateriaalimme tilauksen klikkaamalla tätä tai ottamalla yhteyttä info@cut-e.com.