Skip survey header

Gruppeinterview: Digitalisering, arbejdsmiljø, faglighed og relationer på skoler og uddannelsesinstitutioner

Gruppeinterview om digitalisering , arbejdsmiljø, faglighed, kerneopgave og relationer på skoler, uddannelses- og forskningsinstititioner

Tak for, at du og din uddannelsesinstitution har lyst til at deltage i et gruppe om digitalisering, arbejdsmiljø, faglighed, kerneopgave og relationer. Gruppeinterviewet afholdes på din egen uddannelsesinstitution, og vi håber, at minimum en leder, tillids- og arbejdsmiljørepræsentant kan deltage. Derudover kan det være relevant, hvis en superbruger og en mening medarbejder har mulighed for at deltage. Vi forventer at interviewet vil vare op til tre timer. Ud fra mulighederne for de interesserede uddannelsesinstitutioner, vil det enten blive afholdt:

- Onsdag 21/11 kl. 9-12 eller 13-16
- Torsdag 22/11 kl. 9-12 eller 13-16
- Fredag 23/11 kl. 9-12 eller 13-16
- Mandag 26/11 kl. 9-12 eller 13-16
- Tirsdag 27/11 kl. 9-12 eller 13-16

I dette skema spørger vi dig om dit navn, e-mail, telefonnummer, uddannelsesinstitution samt om, hvor mange og hvem I vil kunne deltage på mødet. Endelig spørger vi kort til jeres erfaringer med digitalisering og medarbejderinddragelse og hvilke(n) af de foreslåede dage, I vil kunne afvikle interviewet på hos jer. 

Vi vender tilbage til dig, når vi har dannet os overblik over mulighederne.

På forhånd tak for dit svar.

Med venlig hilsen
Mads Kristoffer Lund
BrancheFællesskab for Arbejdsmiljø
Velfærd & Offentlig administration