Skip survey header

Visie op de ontwikkeling van hockeyers voor verenigingsbestuurders

De visie op de ontwikkeling van hockeyers van de KNHB

Ben jij bestuurslid en ben jij verantwoordelijk voor de (hockey)technische zaken op jouw vereniging? Dan is deze enquête voor jou bedoeld. 
Beste technisch verantwoordelijke, 

Vooruit in hockey, dat willen we toch allemaal? Daarom hebben we als KNHB onze Visie op de ontwikkeling van hockeyers genaamd '6x vooruit in hockey' opgesteld, samen met experts uit het tophockey, wetenschappers en technische stafleden van verenigingen. Doe jij als bestuurder ook mee aan '6x vooruit in hockey'? 

Door middel van deze enquête proberen wij als KNHB te inventariseren of je bekend bent met de Visie op de ontwikkeling van hockeyers, wat jij er als bestuurslid van vindt, of je de ambitie hebt hier iets mee te doen en dit ook daadwerkelijk doet en of dit dan volgens jou ook het beoogde resultaat oplevert. Daarnaast hopen we in beeld te brengen waar jullie als bestuurders behoefte aan hebben, zodat wij als KNHB jullie zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.

Tenslotte volgen er nog kort een aantal vragen over jouw behoefte ten aanzien van een online kennisplatform en het pedagogische klimaat op jouw vereniging.

Onder alle respondenten verloten we 50 kaarten voor een verenigingsvak tijdens de FIH Pro League wedstrijd van de Nederlandse mannen tegen Argentinië op woensdagavond 19 juni 2019 (19.30 uur) in het Wagener Stadion. Wil je hier kans op maken voor jouw vereniging? Vul dan na de laatste vraag je emailadres in. Je emailadres zal alleen gebruikt worden om contact op te nemen met de winnaars en worden daarna verwijderd. 

Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten. Heel veel dank alvast voor je input!

Met hartelijke groet,

Karien Meuleman
Manager Expertisecentrum