Skip survey header

Visie op de ontwikkeling van hockeyers voor trainers en coaches

Beste trainer en/of coach,

Vooruit in hockey, dat willen we toch allemaal? Daarom hebben we als KNHB onze Visie op de ontwikkeling van hockeyers '6x vooruit in hockey' opgesteld, samen met experts uit het tophockey, wetenschappers en technische stafleden van verenigingen. Doe jij als trainer en/of coach ook mee aan '6x vooruit in hockey'? 

Door middel van deze enquête proberen wij als KNHB te inventariseren of je bekend bent met de Visie op de ontwikkeling van hockeyers, of je de ambitie hebt hier iets mee te doen tijdens het training geven/coachen, of je dit ook daadwerkelijk doet en wat dit volgens jou oplevert. Daarnaast hopen we in beeld te brengen waar jij als trainer en/of coach behoefte aan hebt zodat wij als KNHB jullie zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.

Tenslotte volgen er nog kort een aantal vragen over jouw behoeften ten aanzien van een online kennisplatform en het pedagogische klimaat op jouw vereniging.

De verzamelde gegevens worden anoniem geanalyseerd en het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten. Daarnaast maak je kans op het winnen van 2 kaarten voor een poulewedstrijd naar keuze van de FIH Pro League op een van de locaties in Nederland! De KNHB verloot twee keer 2 kaarten onder alle respondenten van dit onderzoek. Wil je hier kans op maken? Vul dan bij de laatste vraag je emailadres in. Emailadressen zullen alleen gebruikt worden om contact op te nemen met de winnaars en worden daarna verwijderd. 

Dank alvast voor je input.

Met hartelijke groet,

Karien Meuleman
Manager Expertisecentrum