Skip survey header

InSights symposium 18 mei 2019 NBC Nieuwegein

1. InSights biedt u de keuze uit 5 Break Out sessies. Geef hieronder aan in welke mate de workshops uw voorkeur hebben, waarbij 1 betekent dat dit de workshop is die u het liefst bijwoont en 5 de workshop is die het minst bij uw interesses aansluit. Iedere workshop dient u een rating te geven. InSights houdt zoveel mogelijk rekening met uw voorkeuren. U wordt uiteindelijk ingedeeld in 3 workshops. Note: for the following table each column is restricted to a single answer across all rows.
12345
2.

Machtiging tot eenmalige incasso van eigen bijdrage
De eigen bijdrage bedraagt € 50,- voor oogartsen en € 25,- voor oogartsen in opleiding en Physician Assistants.  
Omschrijving: InSights symposium 18 mei 2019

Algemene gegevens
Naam bedrijf:   Novartis Pharma B.V., Postbus 241, 6800 LZ ARNHEM
Bankrekeningnummer:   NL14BNPA0227985303
Machtiging

Ondergetekende machtigt Novartis Pharma B.V. de eigen bijdrage automatisch van het hierna opgegeven rekeningnummer af te schrijven. De machtiging geldt tevens voor de annuleringskosten, indien ondergetekende afziet van deelname om andere redenen dan wegens ziekte, of ziekte of sterfte van naaste familieleden, binnen vier weken voor aanvang van het symposium (conform geldende annuleringsvoorwaarden).

*This question is required.
*Ik geef Novartis Pharma BV toestemming om mijn gegevens vast te leggen en te gebruiken in het kader van onze professionele samenwerking en voor de verbetering van de dienstverlening en informatievoorziening. Dit betreft o.a. wetenschappelijke publicaties, presentaties, video’s, nascholingen, productinformatie en respons mailingen. Ik kan deze toestemming te allen tijde geheel ofgedeeltelijk herroepen via email, telefoon
en/of brief. Persoonsgegevens worden in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) behandeld en bewaard.