Skip survey header

Naročilo brezplačnih izvodov učnih gradiv za učitelje za šolsko leto 2019/20

Prosimo vas, da v spletnem obrazcu izberete osnovna gradiva, s katerimi bodo učitelji na vaši šoli v šolskem letu 2019/20 prvič poučevali, oz. dodatna gradiva, ki ste jih uvrstili na seznam predpisanih gradiv za učence (in ki so za učitelje prav tako brezplačna). Navedite tudi ime in priimek učitelja, ki mu je gradivo namenjeno.
1. Vaši podatki
This question requires a valid number format.
Izberite: *Odgovor na vprašanje je obvezen.
Podatki, označeni z *, so obvezni in jih potrebujemo za posredovanje dodatnih gradiv upravičenim učiteljem. Hranimo jih še dva meseca po posredovanju gradiv, če zakon ne določa drugače.
Soglasje boste lahko kadar koli poljubno spremenili ali preklicali.
Dovoljenje za obdelavo navedenih podatkov velja do preklica, ki ga lahko kadar koli sporočite na e-naslov osebni.podatki@rokus-klett.si oz. osebni.podatki@modrijan-izobrazevanje.si ali na naslov Založba Rokus Klett, d. o. o., OSEBNI PODATKI, Stegne 9 b, 1000 Ljubljana oz. na naslov Modrijan izobraževanje, d. o. o., OSEBNI PODATKI, Stegne 9 b, 1000 Ljubljana. Zahtevate lahko dostop do svojih osebnih podatkov, popravo ali izbris ali omejitev obdelave. Imate pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov. Vprašanja ali pripombe naslovite na osebni.podatki@rokus-klett.si oz. osebni.podatki@modrijan-izobrazevanje.si. Če boste menili, da je prišlo do kršitve zakonodaje, lahko podate pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.