Skip survey header

Lansingerland

Inleiding

Beste Lansingerlander,

Lansingerland is een gemeente met een bescheiden maar gevarieerd kunst- en cultuuraanbod. De gemeente beschikt over diverse locaties, al dan niet in de buitenlucht, waar de inwoners actief kunnen meedoen aan en genieten van het kunst- en cultuuraanbod. Het Annie M.G. Schmidtpark, de bibliotheek, twee cultuurhuizen en een derde cultuurhuis in ontwikkeling bieden nieuwe kansen en podia voor diverse (inter)culturele activiteiten.

Hoe beleeft u kunst en cultuur als bezoeker en/of als actieve deelnemer? Heeft u suggesties om kunst en cultuur voor nog meer mensen in Lansingerland aantrekkelijk en toegankelijk te maken? Ontbreekt er nog iets in het aanbod?

Door het invullen van deze online enquête in 6-8 minuten kan en mag iedereen meepraten over het cultuuraanbod in de gemeente. 

Maak door het invullen van de enquête o.a. kans op Podium Cadeaukaarten, gratis kinderfeestjes of een exclusieve historische rondleiding in Lansingerland. 

De onderzoekers houden zich strikt aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Uw antwoorden blijven te allen tijde anoniem en worden niet met anderen gedeeld.