We've detected that Javascript is not enabled. It is required for an optimal survey taking experience.

Please check your browser's settings and make sure Javascript is turned on. Learn how to enable Javascript.

This quiz has been designed as a fun activity and comprises of 12 questions covering a range of math's questions.

We hope you enjoy the quiz

We hope you enjoy the quiz

I have read and understood the above

Contact information

(this will allow us to send you your goodie bag, if you are successful)***This question is required.**

(this will allow us to send you your goodie bag, if you are successful)

Correct!

5 + 9 = 14 They each got seven apples

5 + 9 = 14 They each got seven apples

Sorry, incorrect.

5 + 9 = 14 They each got seven apples

5 + 9 = 14 They each got seven apples

What was his change?

Correct!

His change was 15p

His change was 15p

Sorry, incorrect

His change was 15p

His change was 15p

Correct!

5 × 25 = 125. You can solve it by adding repeatedly: 25 + 25 + 25 + 25 + 25 = 125

5 × 25 = 125. You can solve it by adding repeatedly: 25 + 25 + 25 + 25 + 25 = 125

Sorry, incorrect

5 × 25 = 125. You can solve it by adding repeatedly: 25 + 25 + 25 + 25 + 25 = 125

5 × 25 = 125. You can solve it by adding repeatedly: 25 + 25 + 25 + 25 + 25 = 125

How long is it?

Correct!

45 minutes

45 minutes

Sorry, incorrect

45 minutes

45 minutes

How much time did he spend with homework in total?

Correct!

1 h 45 min + 50 min + 1 h 15 min + 2 h 15 min + 55 min = 4 h 180 min, which is 7 hours.

1 h 45 min + 50 min + 1 h 15 min + 2 h 15 min + 55 min = 4 h 180 min, which is 7 hours.

Sorry, incorrect

1 h 45 min + 50 min + 1 h 15 min + 2 h 15 min + 55 min = 4 h 180 min, which is 7 hours.

1 h 45 min + 50 min + 1 h 15 min + 2 h 15 min + 55 min = 4 h 180 min, which is 7 hours.

How much did the camera cost?

Correct!

It cost £99. First find 1/8 of £264: £264 ÷ 8 = £33. Then to find 3/8 of it, multiply 3 × £33 = £99.

It cost £99. First find 1/8 of £264: £264 ÷ 8 = £33. Then to find 3/8 of it, multiply 3 × £33 = £99.

Sorry, incorrect

It cost £99. First find 1/8 of £264: £264 ÷ 8 = £33. Then to find 3/8 of it, multiply 3 × £33 = £99.

It cost £99. First find 1/8 of £264: £264 ÷ 8 = £33. Then to find 3/8 of it, multiply 3 × £33 = £99.

How much flour would you need for three batches of rolls.

Correct!

You would need 3 × (2 3/4) = 8 1/4 cups of flour to make three batches of rolls.

You would need 3 × (2 3/4) = 8 1/4 cups of flour to make three batches of rolls.

Sorry, incorrect

You would need 3 × (2 3/4) = 8 1/4 cups of flour to make three batches of rolls.

You would need 3 × (2 3/4) = 8 1/4 cups of flour to make three batches of rolls.

Correct!

You can cut 60 pieces: 15 ft ÷ (1/4 ft) = 60.

You can cut 60 pieces: 15 ft ÷ (1/4 ft) = 60.

Sorry, incorrect

You can cut 60 pieces: 15 ft ÷ (1/4 ft) = 60.

You can cut 60 pieces: 15 ft ÷ (1/4 ft) = 60.

−13°C and 10°C

Correct!

The difference is 23 degrees

The difference is 23 degrees

Sorry, incorrect

The difference is 23 degrees

The difference is 23 degrees

Correct!

The rectangle has the area of 300 cm2. The top and bottom triangles: 2 × 20 cm × 11.2 cm ÷ 2 = 224 cm2.

The left and right triangles: 2 × 15 cm × 13 cm ÷ 2 = 195 cm2. The total surface area is 719 cm2.

The rectangle has the area of 300 cm2. The top and bottom triangles: 2 × 20 cm × 11.2 cm ÷ 2 = 224 cm2.

The left and right triangles: 2 × 15 cm × 13 cm ÷ 2 = 195 cm2. The total surface area is 719 cm2.

Sorry, incorrect

The rectangle has the area of 300 cm2. The top and bottom triangles: 2 × 20 cm × 11.2 cm ÷ 2 = 224 cm2.

The left and right triangles: 2 × 15 cm × 13 cm ÷ 2 = 195 cm2. The total surface area is 719 cm2.

The rectangle has the area of 300 cm2. The top and bottom triangles: 2 × 20 cm × 11.2 cm ÷ 2 = 224 cm2.

The left and right triangles: 2 × 15 cm × 13 cm ÷ 2 = 195 cm2. The total surface area is 719 cm2.

Correct!

1748/10,000

1748/10,000

Sorry, incorrect

1748/10,000

1748/10,000

How much can she withdraw at the end of that period?

Correct!

She can withdraw

£2,500 / 100 = £25 x 8 x 3 = £600+ £2,500 = £3,100.

She can withdraw

£2,500 / 100 = £25 x 8 x 3 = £600+ £2,500 = £3,100.

Sorry, incorrect

She can withdraw

£2,500 / 100 = £25 x 8 x 3 = £600+ £2,500 = £3,100.

She can withdraw

£2,500 / 100 = £25 x 8 x 3 = £600+ £2,500 = £3,100.