Skip survey header

Archeologie en muziek

Ik loop al een tijdje rond in de Nederlandse en Vlaamse archeologie, en ik heb altijd het idee gehad dat je in grote lijnen van de muzieksmaak van een archeoloog zijn specialisme kunt afleiden. Dat vermoeden is echter volledig anekdotisch onderbouwd; als ik een langharige archeoloog in een Burzum T-shirt op een ijzertijd-opgraving zie lopen bevestigt dat misschien mijn bestaande beeld, maar zoals we allemaal weten betekent correlatie niet automatisch causatie. Tijd dus, om dit vraagstuk gestructureerd aan te pakken. De resultaten worden in artikelvorm gepubliceerd in een nog te bepalen tijdschrift. Voor minder dan de Ig Nobelprijs doen we het niet!

De enquête kan volledig anoniem worden ingevuld, maar er is een prijs te winnen! Wie voor de prijs in aanmerking wil komen moet wel onderaan zijn e-mailadres achterlaten. Jullie e-mailadressen worden vertrouwelijk behandeld, enkel voor de verloting van de prijs gebruikt, en niet opgeslagen of voor andere doeleinden gebruikt.

Onder de inzenders wordt een exemplaar verloot van mijn binnenkort te verschijnen boek 'In de schaduw van Ararat'. Wie daar niet op zit te wachten kan als alternatief kiezen voor een boekenbon ter waarde van EUR 20,00, de verkoopprijs van het boek.

Als je dat hier leest heb je waarschijnlijk al besloten om de enquête in te vullen, waarvoor mijn hartelijke dank! Hieronder vind je een korte lijst van zes vragen waarin ik een aantal variabelen aan de orde stel. Bij vraag 3 tot 5 kunnen meerdere antwoorden worden aangevinkt. Met name bij vraag 5 wil ik jullie verzoeken om je tot drie te beperken.


 
1. Wat is je geslacht? *This question is required.
2. Wat is je leeftijd? *This question is required.
3. Waar heb je gestudeerd? *This question is required.
  • * This question is required.
4. Wat is je (voornaamste) specialisme? *This question is required.
  • * This question is required.
5. Wat is je favoriete muziek? *This question is required.
  • * This question is required.
Survey Software powered by SurveyGizmo
Survey Software