This survey uses a trial version of the SurveyGizmo platform and the user’s identity is not verified.
Skip survey header

Klantonderzoek | jewildenatuur | WINACTIE

Algemene gegevens

Hallo!

Wat fijn dat je me wilt helpen door de survey in te vullen. Maar eerst... wie ben ik eigenlijk, en waarom wil ik dit allemaal van je weten?

Wie ben ik?

Mijn naam is Marieke van Andel en ik ben een aantal maanden geleden gestart met mijn bedrijf als natuurcoach. Momenteel werk ik samen met een business coach om mijn diensten te verhelderen en aan de juiste mensen te kunnen aanbieden. Deze vragenlijst maakt daar een belangrijk onderdeel van uit. Met jouw antwoorden ben ik een stuk verder op weg om mijn aanbod te laten aansluiten bij jouw behoefte.

Wat is natuurcoaching?

Natuurcoaching is een tak van coaching waarin we met behulp van de natuur antwoorden vinden op jouw vragen. De natuur is een heldere spiegel; de manier waarop je naar haar kijkt, vertelt veel over wat er binnen in jou leeft. Tijdens een sessie gaan we samen op pad om te luisteren naar wat de natuur je vertelt.

Hoe werkt dat?

Door in beweging te komen, zowel je lijf als je mind, word je je bewust van patronen. Je laat je geest 'de vrije loop' en zo kun je herinneringen, gedachten en gevoelens in een nieuwe context plaatsen.

Door te vertragen en stil te staan, letterlijk en figuurlijk, geef je jezelf de kans om eens eerlijk naar jezelf en je huidige situatie te kijken. Wat is de stand van zaken? En hoe voel ik me daarbij?

Door liefdevolle aandacht te geven aan je zintuigen ga je opmerken dat je zoveel informatie krijgt van je lichaam om de juiste keuzes te kunnen maken. Het vergt oefening om aandachtig te zijn, en je zintuigen zijn op ieder moment van elke dag bij je om die oefening aan te gaan.

Hippocrates zei het niet voor niets: wandelen is het beste medicijn. Zonder pillen en poeders kom je ontzettend ver, als je je bewust durft te richten op jouw persoonlijke pijnpunten.

Voor wie?
Natuurlijk is wandelen in de natuur voor iedereen een aanrader. Een natuurcoachtraject kan dan ook voor vrijwel iedereen heel goed werken. Een belangrijk vertrekpunt voor een traject is jouw wens om een verandering aan te brengen in je leven. Misschien herken je je wel in (één van) deze situaties.
  • Je hoofd blijft maar malen. Hoofdpijn krijg je ervan! Overdag ben je voortdurend aan het piekeren en ‘s avonds val je moeilijk in slaap.
  • Je bent aan de lopende band bezig, maar je krijgt niks af. Laat staan dat je een momentje rust neemt voor jezelf.
  • Je hebt er moeite mee om aanwezig te zijn, hier en nu. Eigenlijk zit je met je gedachten altijd ergens anders. Je voelt je regelmatig schuldig omdat je aandacht verslapt, terwijl je er juist zo graag voor anderen wilt zijn!
  • Je twijfelt over de toekomst en je vraagt je af of je het allemaal wel goed hebt gedaan.
  • Je durft niet te kiezen. Voor een ander ga je tot het gaatje, maar je hebt geen idee wat je zelf eigenlijk wilt. Daarom vind je het moeilijk om nee te zeggen. Als je niet weet wat jóu blij maakt, kun je net zo goed een ander helpen, toch?

Herkenbaar? Als je deze vragenlijst invult, kun je een natuurcoachingsessie winnen ter waarde van €120,-. Je mag de lijst ook doorsturen naar iemand die je deze sessie van harte gunt. Op 18 februari maak ik de winnaar bekend.

De vragenlijst

Het invullen van de 25 vragen duurt ongeveer 20-30 minuten. Eerlijk is eerlijk, sommige vragen kunnen best confronterend zijn.

Als eerst vraag ik je naar een aantal basis- en demografische gegevens. De volgende pagina's gaan in op jou als persoon. Ik ben benieuwd naar je wensen en dromen en ik vraag je naar jouw ideeën over (natuur)coaching en persoonlijke ontwikkeling.

Jouw antwoorden neem ik mee in het passend maken van mijn aanbod en voor mijn marketing. Verder worden je gegevens nergens voor gebruikt.

Alvast hartelijk dank voor je deelname! 


Liefs,

Marieke van Andel
www.jewildenatuur.nl
2. Wat is je woonsituatie? *This question is required.
3. Hoe oud ben je? *This question is required.
5. Wat is je gezinssituatie? *This question is required.
6. Wat voor werk doe je? *This question is required.
7. Mijn netto inkomen is maandelijks ... *This question is required.