Skip survey header

Regionmöten Astma hösten 2020

 Anmälan till en terapiinrinktad utbildning med produktinformation "Med fokus på astmapatienten". 

Genom att anmäla dig till mötet godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetsskyddspolicy. För att delta krävs huvudmans godkännande.
OBS, viktig information!
Baserat på den tilltagande pandemin i de regioner där dessa möten skulle äga rum har vi (Novartis och styrgrupp), utifrån de rekommendationer och restriktioner som delgivits från respektive region, tillsammans gjort en riskbedömning och beslutat att ställa in live-arrangemang.
Du erbjuds nu istället att delta vid något av tillfällena via web-streaming där vi tillsammans med föreläsarna kommer genomföra dagen som planerat och med fortsatt möjlighet till interaktion/delaktighet.
Vänligen anmäl dig nedan till något av de digitala alternativen. En länk kommer att skickas till dig ett par dagar innan mötesdagen.
 
 
 
1. Jag anmäler mig till följande möte: *This question is required.
Samtliga möten startar kl 10:00 och slutar kl 16:00.
Vi kommer att använda din e-post för att dela information i samband med mötet. This question requires a valid email address.
This question requires a valid email address.
Novartis Sverige AB
Postadress: Box 1218, 164 28 Kista
Besöksadress: Torshamnsgatan 48, plan 9, 164 40 Kista
Tel. Vx 08-732 32 00 Fax 08-732 32 01
www.novartis.se

Läs vår generella Integritetsskyddspolicy för samarbetspartners här. Om du vill rapportera en biverkning, vänligen använd dig av följande länk: www.report.novartis.com. Du kan läsa vår integritetsskyddspolicy för rapportering av biverkningar här.