Skip survey header

Leveranciersenquête over Coupa

Leveranciersenquête over Coupa

Beste leverancier,

Welkom bij de enquête van Renewi* voor onze leveranciers.

Momenteel zijn we bij Renewi onze interne processen aan het vereenvoudigen en stroomlijnen om tot één werkwijze voor de hele organisatie te komen. In het kader van dit programma rollen we een nieuw Source-to-Pay-systeem uit, waardoor alle divisies en bedrijven van Renewi met hetzelfde platform zullen werken: Coupa. Renewi kiest voor een gefaseerde uitrol waarvan de eerste fase, namelijk factuurverwerking, begin 2021 live gaat.

Coupa zal worden gebruikt voor de elektronische communicatie tussen Renewi en onze leveranciers met betrekking tot onze inkooporders en uw facturen. Als leverancier zult u de status van uw factuur beter kunnen volgen en onze bestellingen heel eenvoudig kunnen ‘flippen’ naar uw facturen. Bovendien zullen uw facturen sneller worden verwerkt.
Voor dit nieuwe systeem hoeft u geen hardware of software te installeren en het gebruik van Coupa brengt evenmin kosten mee.

De bedoeling van deze enquête is om een optie te kiezen voor het verzenden van onze inkooporders naar u, en uw facturen naar Renewi in de toekomst en om uw bedrijfsinformatie te verifiëren. Het duurt ongeveer vijftien minuten om deze enquête in te vullen.

Hebt u nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons Supplier Enablement Team via SupplierSupport@Renewi.com.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Met vriendelijke groeten,
Toby Woolrych
CFO
Renewi
Jeroen Broekman
Group Procurement Manager
Renewi