Skip survey header
Low Vision Mode Greek

ESPONSHARING - survey of initiatives

Σκοπός της έρευνας

Η έρευνα αυτή αποτελεί μέρος ενός ευρωπαϊκού πρότζεκτ που υλοποιείται για λογαριασμό του προγράμματος ESPON. Το έργο συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με εγχειρήματα που δραστηριοποιούνται στην κυκλική και συνεργατική οικονομία από διάφορες πόλεις και περιφέρειες της Ευρώπης (Χάγη, Πόρτο, Πράτο, Μάριμπορ, Φλάνδρα, Ελλάδα). Ο στόχος είναι να αναλυθεί ο αριθμός των υπαρχουσων πρωτοβουλιών και χρηστών, προκειμένου να εκτιμηθούν οι περιβαλλοντικές, οικονομικές, κοινωνικές και πολιτικές επιπτώσεις τους.
Ως μια πρωτοβουλία που δραστηριοποιείται σε έναν από αυτούς τους τομείς, η συμβολή σας είναι ιδιαίτερα σημαντική για την έρευνά μας. Αυτή η έρευνα θα ζητήσει πληροφορίες για τον οργανισμό σας, το μέγεθος και τις κύριες επιπτώσεις του και η διάρκεια για την ολοκλήρωση της δεν θα ξεπεράσει τα 10 λεπτά.
Αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία για να αναδείξετε την πρωτοβουλία σας σε υπεύθυνους χάραξης πολιτικής σε τοπικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο και να κάνετε την φωνή σας να ακουστεί. Μην διστάσετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο σε αυτή την έρευνα και να την διανείμετε σε άλλα εγχειρήματα στο δίκτυό σας!
Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι πληροφορίες είναι εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για ερευνητικούς σκοπούς.


 
CxC+icon+website_500x500.png?content-typ