Skip survey header
Low Vision Mode Dutch (Netherlands)

ESPONSHARING - survey of initiatives

Invoering


Deze enquête maakt deel uit van een Europees project dat wordt uitgevoerd in opdracht van het ESPON-programma (European Observation Network for Territorial Development and Cohesion). Dit project verzamelt informatie over initiatieven op het gebied van de circulaire economie en deeleconomie in zes verschillende steden en regio's in Europa (Den Haag, Porto, Prato, Maribor, Vlaanderen en Griekenland). Het doel van het project is om te analyseren hoeveel initiatieven er zijn en door hoeveel mensen deze worden gebruikt om uiteindelijk hun ecologische, economische, sociale en politieke impact te meten.
Vanwege uw expertise met een initiatief op één van deze gebieden, is uw inbreng de sleutel tot ons onderzoek. Deze enquête zal u enkele vragen stellen over uw organisatie, de omvang van het initiatief en de belangrijkste gevolgen. Deze enquête zal niet langer duren dan tien minuten om in te vullen.
Deze enquête is een unieke gelegenheid om u bekend te maken bij lokale en Europese beleidsmakers en om uw stem te laten horen. Aarzel niet om de tijd te nemen en de enquête te delen binnen uw netwerk!

Houd er alstublieft rekening mee dat alle informatie die u verstrekt vertrouwelijk behandeld zal worden en uitsluitend binnen het kader van dit project.